Onlined - Akcióink, Feliratkozás hírlevélre

Onlined - Akcióink - Mindig meglepünk valamivel! Iratkozz fel hírlevelünkre!

Kiemelt linkek:

Webfejlesztés, Infopult fejlesztés, Virtuális Valóság, Informatikai Projektmenedzsment, E-learning fejlesztés, Mobil alkalmazás fejlesztés

2017. szeptember 24.
 

Akcióink

Mindig meglepünk valamivel!

Amikor csak kapacitásunk engedi, mindig igyekszünk meglepni jelenlegi és jövőbeli ügyfeleinket visszautasíthatatlan ajánlatokkal.
Ha Te jól jársz velünk, és így elégedett és sikeres vagy, akkor abból új megrendelések és továbbajánlások formájában mi is profitálhatunk, az érdek tehát közös.
Élj az általunk kínált lehetőségekkel!

Állandó ajánlatunk

Ingyenes kreatív tervezés és specifikáció!
A projektek nálunk mindig rendkívül alapos igényfelméréssel kezdődnek, amihez az e-mail kommunikáción túl többnyire a személyes találkozók is elengedhetetlenek. A tervezés során kreatív javaslatokkal próbáljuk a lehető legjobb irányba terelni az elképzeléseidet, majd végeredményként alapos specifikációt, munkaidőbecslést és árajánlatot készítünk. Mindezt a további sikeres együttműködés reményében ingyen!

Időszakos ajánlatunk

Hatékonyságelemzés és személyreszabott javaslatcsomag csak 20.000 Ft + áfa!
Küldd el nekünk honlapod címét és mi a megrendelő aláírása után 5 munkanapon belül megküldjük az elemzésünk eredményét és a javasolt módosításokat tartalmazó dokumentumot!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Aktuális akcióinkról szoktuk nem túl nagy gyakorisággal értesíteni azokat a szerencsés címzetteket, akik ezen a felületen feliratkoznak hírlevelünkre.
Nem kell féltened a postaládádat, nem a mi leveleinktől fog betelni, harmadik személynek pedig természetesen soha nem adjuk ki.

Teljes neved:


Cég neve:


E-mail címed:


Telefonszámod:


Ezt a mezőt hegyja üresen!